AJUDANT DE BRASER/A
AGRAMUNT
29/09/2025
PERFIL:
2 persones que els hi agradi la restauració, la creació de plats diferenciadors, de temporada amb un toc de brasa i que porti el foc a dins per expressar el millor d'un mateix a partir dels plats.
LLOC: Agramunt
HORARI :
Oferta 1 : De dilluns a divendres de 8:00 a 16:00 ( 40hores/setmana)
Oferta 2 : Divendres de 20:00h a 24:00h
Dissabte de 12:00h a 16:00h i de 20:00 a 24:00h
Diumenge de 10:00h a 18:00h (20 hores/ setmana)
REQUISITS:
- Es valora experiència.
- Tenir coneixements en brasa, tractament de llenya, control de temperatures.
- Tenir coneixements de carnisseria.
- Curs de manipulació d'aliments.
FUNCIONS:
- Classificar els productes e ingredients necessaris per la brasa-rostidor.
- Preparar els plats seguint els procediments i estàndards operatius, segons especificicacions del restaurant/client.
- Complir amb les normes de bones pràctiques en manipulació d'aliments.
- Mantenir l'àrea de treball neta i ordenada.
- Control d'estoc.
ALTRES:
- Formació continuada al sector de la resturació.
- Feina estable amb possibilitat de creixement.
- Creixement individual i d'equip.
Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta : Ajudant de Braser/a).
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: 973311300 o al mail [email protected]
2 persones que els hi agradi la restauració, la creació de plats diferenciadors, de temporada amb un toc de brasa i que porti el foc a dins per expressar el millor d'un mateix a partir dels plats.
LLOC: Agramunt
HORARI :
Oferta 1 : De dilluns a divendres de 8:00 a 16:00 ( 40hores/setmana)
Oferta 2 : Divendres de 20:00h a 24:00h
Dissabte de 12:00h a 16:00h i de 20:00 a 24:00h
Diumenge de 10:00h a 18:00h (20 hores/ setmana)
REQUISITS:
- Es valora experiència.
- Tenir coneixements en brasa, tractament de llenya, control de temperatures.
- Tenir coneixements de carnisseria.
- Curs de manipulació d'aliments.
FUNCIONS:
- Classificar els productes e ingredients necessaris per la brasa-rostidor.
- Preparar els plats seguint els procediments i estàndards operatius, segons especificicacions del restaurant/client.
- Complir amb les normes de bones pràctiques en manipulació d'aliments.
- Mantenir l'àrea de treball neta i ordenada.
- Control d'estoc.
ALTRES:
- Formació continuada al sector de la resturació.
- Feina estable amb possibilitat de creixement.
- Creixement individual i d'equip.
Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta : Ajudant de Braser/a).
Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: 973311300 o al mail [email protected]