CUINER/A

ROCALLAURA

27/03/2024

Perfil Professional : 

Si la teva passió és l'hostaleria i tens experiència com a Xef amb banquets i resturants en Hotels de 4*, envia'ns el teu currículum.

Busquem una persona amb alta vocació per la cuina, coneixement i que posseeixi experiència en gestió d'quips. Imprescindible estar familiaritzat amb mètodes de producció orientats al control exhaustiu de costos relacionats amb la matèria primera.

Condicions: 

- Jornada de 40h/setmanals, en torns rotatoris amb el seu corresponent descans. 
- Salari segons conveni.
- Adaptació d'horaris segons necessitat.

Requisits: 

- És valora formació.
- És valora experiència en gestió d'equips.
- És vaora experiència en control del bon funcionament de la cuina, planificació i preparació de l'oferta gastronòmica.

Tasques:  

- Control de la carta: porcions, mise en plau, neteja dels diferents elements de cuina i les zones de treball. 
- Gestió de les comandes de cuina: proveïdors i comprovació de mercaderia i inventaris.
- Formacio, supervisió i motivació.
- Control i desenvolupament de l'operativa dels diferents punts de venda (bufet, carta, esdeveniments, bar snack, room services, etc).
- Instruir al personal de cuina quant a les tècniques i els procediments necessaris per a preparar i conservar els aliments.
- Preparació i cuina dels plats de l'oferta gastronòmica.
- Supervisió del compliment de les normes de seguretat i higiene laboral.
- Compliment de les normes relacionades amb la gestió de residus en les instal.lacions.
- Compliment les bones pràctiques medioambientals.



Envia'ns el teu currículum (indica a observacions el nom de l'oferta : Cuiner/a)

 Per qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres: per telèfon a 973 31 13 00